OVER MIJ

Leuk dat je er bent!  Ik zal me even voorstellen. Ik ben Margreet, geboren in de jaren 80 in Drenthe en voor mijn opleiding verhuisd naar Zwolle en daar voor de liefde blijven hangen. Ik voel me enorm thuis in deze stad met het dorpse karakter. Ik hou van reizen, concerten, festivals, een terrasje pakken met vrienden of mijn gezin, maar kan ook erg genieten van thuis cocoonen op de bank met Netflix.

In de zero’s heb mijn opleiding Grafische Vormgeving afgerond en ging ik als vormgever aan de slag voor Wehkamp. Daar was ik betrokken bij de opmaak van de catalogie en begeleidde ik diverse fotografie-opdrachten. De afgelopen 10 jaar ben ik werkzaam geweest op landelijke accounts zoals McDonald’s, Kwalitaria, Délifrance, Autotaalglas en ANWB. Ik werkte mee aan grote landelijke campagnes. Van conceptfase tot productie. Ik hou ervan om mee te denken met een klant en samen tot een eindproduct te komen waarvan we beiden zeggen: yes, dit is wat ik wilde. 

Na 14 jaar bureau ervaring heb ik in 2021 de stap gezet om als zelfstandig vormgever verder te gaan. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op. Hoe groot of hoe klein de opdracht ook is, ik help je graag.